×

Error message

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1374 of /home/logixpny/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in FieldCollectionItemEntity->fetchHostDetails() (line 313 of /home/logixpny/public_html/sites/all/modules/field_collection/field_collection.entity.inc).
лого Спортен Клуб Шуменска Крепост

Информация

Шумен, ул. СЕЛИОЛУ, № 41

galinrganev@abv.bg

посещения: 5 049

Свали

Социални Линкове:

За Контакти

MMA и бойни изкуства Бокс

Описание:Спортен Клуб Шуменска Крепост


 

Спортен клуб ''Шуменска крепост'' е член на Българската Конфедерация по Кик Бокс и Муай Тай. Редовен участник в турнирите по кик бокс и бокс от спортният календар.

 

За нас:

Спортен клуб ''Шуменска крепост'' е член на Българската Конфедерация по Кик Бокс и Муай Тай.

Редовен участник в турнирите по кик бокс и бокс от спортният календар.

Клубът работи с деца (над 10 годишни), юноши, мъже, девойки и жени.

В залата има обособен и фитнес кът - лежанки, гири, скрепец, успоредка.  

В клуба се провеждат тренировки по кик-бокс и бокс.

Бойният клуб има собствена зала, разположена в спортният салон на бившето 5-то ОУ ''Иван Вазов'.

Залата е богато оборудване и има изобилието от протектори, ръкавици, боксови чували, лапи, каски.

 

Тренировки:

Тренировките се провеждат понеделник, сряда и петък - от 9:30 часа, а вторник,четвъртък и събота от 19:30 часа.

Треньори са: Васил Цонков - Лопана и Галин Методиев.

 

снимка на [node:title]

 

Цени:

Цената за тренировка е 30 лева на месец.

 

История:

Сред хората, които са допринесли особено за възходящия път на клуба, са още бизнесмените Веско Василев, братята Валентин и Димитър Върбанови, Петко Петков. И сега Веско Василев продължава да бъде основен спонсор на СК „Шуменска крепост“. Галин Методиев е роден на 19 ноември 1978 г. Като дете и юноша е тренирал баскетбол и конен спорт. На 20 години започва да се занимава с бокс. През 2005 г. е дебютното му участие в държавен турнир по кик бокс във Враца. Тогава като състезател на „Скорпион“ (Плевен) става вицешампион в категория до 81 кг в стила „лоу кик“. През 2006 г. Галин триумфира в Бургас като балкански шампион в същата категория и стил. През 2012 г. на балканиадата във Варна става носител на бронзов медал. В кариерата си е записал общо единадесет титли като шампион на България по кик бокс само при мъжете в категория до 81 кг. „Винаги да съм близо до залата за тренировки, да спазвам казармен режим при подготовката и да нося българския дух в сърцето си!“ - това изповядва сега 37-годишният председател и старши треньор на СК „Шуменска крепост“. Радостното е, че по шампионските стъпки на баща си през последните години уверено върви и дъщерята на Галин Методиев – Полина. А в шуменския клуб, който е лидер в стила „муай тай“ в България, са и двамата национали Християн Тотев и Пламен Борисов. В актива си те вече имат по две европейски титли, призови места от световните първенства през последните две години, а и не случайно са водачи в десетката на най-добрите спортисти в община Шумен.

Споделете:

Подобни фирми